Damesploeg zoekt speelsters

Damesvoetbalploeg zoekt speelsters 2

Enige voetbalervaring is niet vereist. Het plezier tijdens de trainingen en matchen primeert. "Wij vinden dat ook de derde speelhelft belangrijk is", vertellen Jasmien en Evelien Schollaert, twee speelsters van de club. "De derde time is die van ons. Dan wordt er nog wat nagepraat en wordt er iets gedronken. We proberen er ook voor te zorgen dat er op het einde van het seizoen een activiteit georganiseerd wordt. Zo hadden we al een barbecue en een levend kickerspel."

De club heeft met grote steun van het lokaal bestuur van Herzele alvast kosten noch moeite gespaard. De voorbije periode werden grote infrastructurele veranderingen toegepast op hun site aan de Tramzate in Herzele. Zo zijn er onder meer nieuwe kleedkamers, een nieuwe kantine en een nieuw elektronisch scorebord.

De trainingen van de damesploeg vinden plaats op maandag-en woensdagavond. De wedstrijden worden vooral op vrijdagavond gespeeld. "Onze ambitie is op hetzelfde elan van vorig seizoen te kunnen voortdoen. Sportief hadden we al grote vooruitgang geboekt", vertellen de dames.

Voor meer info kan je terecht op de website van VC Herzele – Ressegem of op de Facebookpagina VC Herzele – Ressegem Dames.(© 25 apr. 2021 HelemaalHerzele)

LOCATIE: De Tramzate 6 9550 Herzele
TEL.: 0477 28 87 33